7-10 Juli- Trelleborg- thank you Bohumir, Natalia, Mats and Gloria!

Trelleborgsdagarna är över och jag tror publiken fick så mycket pianomusik att de kan överleva till nästa år! Underbara pianister fick jag höra och möta Trelleborgspubliken som var oss trogna varje kväll! Magiskt! Mats Widlund gör en toppeninsats för pianot och pianoälskare på detta vis.

 

Mats och Natalia

Thank you dear colleagues for making such wonderful “old” music come alive again! This is what we do, we keep it alive. I truly enjoyed your playing!

Bohumir, Anna och Gloria!

 

http://www.trelleborgsallehanda.se/kultur-och-nojen/article1508611/Bland-pianodemoner-och-klaverlejon.html

Jag fick ett mycket vackert vykort från någon i publiken som tackade för dessa dagar och jag måste säga: detsamma! Utan er lyssnare vore vi pianister inget! Hade dock lite svårt att läsa vykortsskrivarens signatur och hoppas du kan höra av dig kanske här på min mail, så får jag veta?

Nästa anhalt, Bosjö kloster med alltid lika oförutsägbara, lyriske och entusiasmerande Björn!

 

 

Trelleborgs pianofestival 7-10 juli

Det närmar sig pianofestival i Trelleborg. Och som jag ser fram emot det! Provade flygeln förra veckan och det är en av de bästa jag spelat på. Dessutom är akustiken fenomenal trots att det är en kyrka! Jag har kollat upp mina “medpianister” och de är unga och som de unga säger nuförtiden “sjukt” bra!

Härlig musik bjuds det på, bara pianopärlor, själv spelar jag Liszt och Debussy, men står också som enda pianist för det nutida inslaget nämligen ett underbart somrigt och målande verk av Staffan Storm “Lied vom meer”. Det doftar överallt i min trädgård nu, jag tittar ut med en kopp kaffe ibland på mina blommor i övningspauserna. Livet kan helt enkelt inte vara bättre!