7-10 Juli- Trelleborg- thank you Bohumir, Natalia, Mats and Gloria!

Trelleborgsdagarna är över och jag tror publiken fick så mycket pianomusik att de kan överleva till nästa år! Underbara pianister fick jag höra och möta Trelleborgspubliken som var oss trogna varje kväll! Magiskt! Mats Widlund gör en toppeninsats för pianot och pianoälskare på detta vis.

 

Mats och Natalia

Thank you dear colleagues for making such wonderful “old” music come alive again! This is what we do, we keep it alive. I truly enjoyed your playing!

Bohumir, Anna och Gloria!

 

http://www.trelleborgsallehanda.se/kultur-och-nojen/article1508611/Bland-pianodemoner-och-klaverlejon.html

Jag fick ett mycket vackert vykort från någon i publiken som tackade för dessa dagar och jag måste säga: detsamma! Utan er lyssnare vore vi pianister inget! Hade dock lite svårt att läsa vykortsskrivarens signatur och hoppas du kan höra av dig kanske här på min mail, så får jag veta?

Nästa anhalt, Bosjö kloster med alltid lika oförutsägbara, lyriske och entusiasmerande Björn!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.